Culinaire reizen

Istrië is een must go bestemming volgens bijvoorbeeld National Geographic of Lonely Planet. Invloedrijke culinaire media zijn al even lovend: ‘heaven for foodies’ volgens de Engelse Delicious en op Knoopjelos.nl, toonaangevende website met culinair nieuws en restaurantrecensies, wordt gerept van een ‘verborgen speeltuin voor gastronomen’.

Het relatief kleine schiereiland heeft dan ook op culinair gebied een enorme sprong  voorwaarts gemaakt. We maken het tijdens onze reizen regelmatig mee dat mensen verbaasd zijn over de kennis en kunde van de lokale gastronomie, maar ook de accommodaties en mogelijkheden.

Een vijfsterren designhotel, een exclusief boetiekhotel of eenvoudig maar goed overnachten bij de boer, olijfolie proeven met andere lokale specialiteiten bij de beste olijfoliemaker van Istrië,  geen wijnproeverij zonder  een goed gesprek met de wijnmaker, de glasheldere zee op om de verste vis te vangen, zelf je mosselen uit de zee halen, wilde asperges proeven, met honden op truffeljacht gaan…Dat is allemaal Istrië.

We zijn in staat om een reis volledig op maat en interesse van een (kleine) groep samen te stellen. Een ware ontdekking en ontsnapping aan het drukke leven in Nederland. Proef de quality of life zoals het eigenlijk bedoeld is, en het mediterrane leven zoals het ooit was.

Wij maken graag een offerte, stuur ons een mail en wij nemen contact met u op om uw wensen te bespreken.